Sunday, November 22, 2009

kemaafan dipinta

assalamualaikum,
buat sahabat2 yang comment kat blog ni...kemaafan dipinta kerana tak pernah reply & tak display kat blog ni...sekali tengok makk..oiii... berderet comment...almaklumlah x berapa pandai nak mengayakan blog nih...ni pun hasil pertolongan sahabat ttf cikgu keey(...tq..tq...tq...)

...lepas ni insyallah akan di balas semua comment sahabat2....rajin2 le comment...semoga silaturahim sesama peminat seni tekukur terjalin..aminn..

8 comments:

  1. ye la bro.. puas boh komen... satu pun tak kuar.. sume komen kena tapis dulu oleh Finas ke Bro? ha..ha....

    ReplyDelete
  2. hehehe...sory...soryy...baru belajar ..hehehe
    p/s berbulan baru keluar comment

    ReplyDelete
  3. haha betui tue..dia pakai filter apa tak tau nie..aritue nak tanya dah..terlupa..hehe.

    ReplyDelete
  4. x pe ..anak murid x salah...cikgu lupa nak ajar...haha

    ReplyDelete
  5. aku ingatkan bro kahar saja xmau bg kami komen...
    tu yg aku malas tanya....hehe

    ReplyDelete
  6. din...sory nooo....next time ada reply..

    ReplyDelete
  7. a'ah laaaaa...naik kebas jari taip hantar comment sekali kena tapis lak ek elehhhhh...hahahaha(saja usik)!!!!hehehehe

    ReplyDelete
  8. azrul,
    bila nak dtg jb..nampak dah bertambah gantung kat luar rumah..hahaha

    ReplyDelete