Monday, April 11, 2011

ngajo...ngajo..bb


tarikh: 2/4/2011 sabtu

laman: kebun ubi skudai

bb: melaka(m) & sarpin (s)

time: 5.00 pm


assalamualaikum,


hari ni niat hati nak ngajo..bb pesum melaka & bb pt sarpin sj dah galak kat sgkr layang....call najib tumang mana laman banyk burung...kata najb kat perumahan terbengkalai sri pulai...terus gerak...pergh...memang banyak bh ni..bh menembak sane sini..syokk kalu ngajo bb...tapi atas faktor keselamatan terpaksa batalkan hasrat hati....


ubah ke kebun ubi...skudai..dengo guk 1 sore sedang bole le ni dah ptg dah ni ... try pacak kat tokong cina...baru siap je setting bb m (pasang racik) & bb s (x pasng racik) kena kong..kang..kong ...plak dgn anak anjing 3 eko...ape lagi perambat le anak anjing tu ngan parang...nasib baik mak anjing x terkam...kalu x...ehmmm..


bh makin riuh nak balik sarang...bb m ..terus stat bunyi..meratus...selang...tiba2 nguku anggar...sahh..bh g1 dah sampai kat anggar betul2 kat atas kepala aku nyorok...nasib baik ada selimut..ajaib...

bh g1 keluarkan barang ..makkk oiii..sodapnye...gigil wooo...bb m nguku anggar lagi..x tahan bh ni..terus terjah...nguku sane...nguku sini..terus tarik kaki...game over...




..belek lebih kurang.....terus masuk jut....well done bb m...pembunuhan yg pertama..dapat pulak barang baekk...alhamdulillah.


11 comments:

  1. tahniahhh..bh baik dapt tengok dr jut je la..haha

    ReplyDelete
  2. salam..tu deh bb punyo penangan..tahniah bang..

    ReplyDelete
  3. ckgu kee..rupe hodoh le...sgan nak tunjuk..huhu

    pyan..x sengaja tertapau..bb biasa le..kalu nak gile..kalau x..angin satu badan

    ReplyDelete
  4. perggghhh... malatop sesajer..... abang ayam kita nih... bakmai BB sekoq...hehehe....

    ReplyDelete
  5. tahniah bang...tapau hok molek sajer

    ReplyDelete
  6. salam bang kahar....tahniah....BB dah start berjasa kat tuannye...hehehe

    ReplyDelete
  7. thniah,..sy ade denak g2 org bg gn sy dh bnuh 10 tp dh tua,. so skg ni ade 2 ko lg bru glak kt sngkar tp x merap lg la just nguku bese je.. klu sy g bwak trun tnah ngajr dh bleh ke?

    ReplyDelete
  8. tq sahabat sume...tuan ape kurangnye..

    ReplyDelete
  9. sdr likeur..try je pacak...kadang2 ada bb yg kurang bunyi kat rumah..tapi kat laman dia le rraja

    ReplyDelete